Echinacea Teca pedikűr
KöszöntőÁrakElérhetőségGaléria

Szolgáltatások:

Pedikűr

 • (gépi és kézi pedikűr)

  Gyógypedikűr

 • benőtt, gyulladt köröm kimetszése szakszerű kötéssel
 • benőtt köröm kezelése spange technikával
 • tehermentesítők készítése ortopédiai elváltozásoknál /ortézis/
 • körömprotézis
 • szemölcskezelés
 • tyúkszem

  Spa pedikűr

  Testmasszázs

  Gépi hullámmasszázs, nyirokmasszázs

  Talpmasszázs

  Manikűr

  Fusselastic kényelmi talpbetét

 • Gyógypedikűr

  1. Benőtt körömrész szakszerű eltávolítása
  2. Körömágy gyulladás, vadhús, seb kezelése speciális ecsetelés után intelligens kötéssel cukorbetegeknek is
  3. Körömszabályozás egyénre, körömre szabottan

  Benőtt köröm kezelése a fogszabályzásból átvett technika: a körömszabályzó alkalmazásával.

  A benőtt és gyulladt lábköröm esetében gyors segítséget nyújt. A spange kezelés fájdalommentes. Nem zavarja a cipőviselést, sportolást. A fájdalmas operáció elkerülhető, ez különösen a cukorbetegeknek előnyös. Könnyebb esetekben pedig terápiaként használható.

  3TO spange működési elve:

  Speciális drótok segítségével megemeljük a benőtt köröm széleit, amely így kiemelkedik a gyulladt környezetből, megszűnik az irritáció. Szilikon és gipszmodell nélkül azonnal alkalmazható. Súlyosabb esetekben vagy műtétek után utókezelésre nyújt megoldást.

  Podofix aktív körömszabályzó: gyermekeknél vagy kezdődő körömbenövésnél ajánlott.
  Combi módszer: az előző kettő kombinálása.

  Körömprotézis készítése: sérült vagy gombás körömre akalmazható. (Nem keverjük össze a műkörömmel) Sérült körömnél óvja az újabb sérüléstől az ujjat. Esztétikailag elfogadhatóvá teszem a lábat egy speciális körömprotézis felhelyezésével. Hosszantartó kezelésre nem javasolt.

  Ortézis (lábujjelválasztó): a lábon kialakult elváltozások,harántsüllyedés, lábujjtorlódás, tyúkszem esetén feladata, hogy óvja, védje a fájó részt, megakadályozza további szövődményt, elcsúszásokat. (bütyök, kalapácsujj)
  Megszünteti a fájdalmakat.
  Szervezetbarát, biokompatibilis szilikonból készül a helyszínen a vendég lábára.

  Ortézis tehermentesítő Ortézis Ortézis

  Gombás köröm kezelése.

  A körmökről a lehetőségekhez képest eltávolítom az elhalt, megvastagodott, gombás részt. Ehhez egy speciális vizes csiszológépet használok. Teljesen fájdalom mentes és nem is kellemetlen. Mivel kevesebb gombának kevesebb a szaporulata, ezért eredményesebb az ecsetelés is.

  Érdekesség: a köröm szerkezete lyukacsos, így, ha a felülete csiszolt, könnyebben be tud hatolni a gombaölő ecsetelő a körömlemez alá.

  Vigyázat: otthon ne csiszoljuk a körmünket, mert így csak visszafertőzzük. Ezt bízzuk szakemberre. Ő rendelkezik megfelelő műszerfertőtlenítővel. A porlasztós fertőtlenítők nem alkalmasak a gombák, baktériumok, vírusok elpusztítására. Ezek csak felület fertőtlenítők.

  Vírusra, baktériumra, gombákra csak a biztonsági adatlapon is meghatározott %-os oldatban/minden szakember rendelkezik ilyennel/behatási idő-ig min. 15-30perc áztatásos fertőtlenítést kell végezni. 24-48 óránként ez az oldat elveszti fertőtlenítő hatását. Ez minden műszerfertőtlenítőre érvényes.

  Cukorbeteg láb kezelése.

  A hagyományos kombinált /kézi- gépi/ pedikűrös kezelés speciális eszközökkel, fertőtlenítőkkel, gyógyhatású kenőcsökkel.

  3TO Spange +

  Podostrip